Laatste nieuws

Afgeleverd

23.03.2013

   afgeleverd                &

LOGO-NAGEL 300dpi wit


Landini Noord is een
Dealer van Louis Nagel
www.louisnagel.com

TS 1452

TypeAchteraanbouwMachinebeschrijvingTS 1452Driepuntsaanbouw categorieI+IIWerkbreedte ca. m6.50 m (7.00 m bij twee zwaden)Transportbreedte ca. m (incl)2.97Transportbreedte/stallingshoogte (excl)3.60Vereiste hydraulische aansluitingen1 x EWAantal tandarmen per rotor12/12Aantal dubbele tanden per arm4 getailleerdZwadaflegging in rijrichtingRechtsHoogteverstellingmet spindelAftakas toerental t/min540Benodigd vermogen ca. kW/PS19/26Bandenuitrusting16/6.50-8Bandenuitrusting met tranportonderstel10.0/75-15.3Gewicht ca. kg1600TandemasoptieCardanas met vrijloopstandaard in de hoofdaandrijvingExtra informatie

TS = Hark DS = Driepuntsbok star DN = Driepuntsbok met naloop inrichting T = Getrokken uitvoering HB = Hydraulische reminrichting

FELLA biedt u bij de zijaflegharken een zeer complete hark met belangrijke kenmerken als: gesloten rotoraandrijving, tangentiaal gemonteerde tandarmen, cardanische rotor ophanging, stuursystemen uit de vrachtwagenindustrie, steile curvebaan, zware elektrisch verzinkte tandarmen, poerdercoating etc.

Voor een zeer hoge capaciteit is de TS 1452 uitgevoerd met 12 tandarmen op zowel de voorste als de achterste rotor. Iedere tandarm is seriematig uitgerust met 4 getailleerde dubbele tanden.

Standaard aan deze machine zijn tevens, de vrijloop in de hoofdaandrijving, evenals de transportwielen op 6 gaatsvelgen (50 km/h uitvoering) en het ´50 uren´ smeerinterval.

  • Jet-effect zorgt ervoor dat bij het dalen van de rotoren de achterste wielen eerst op de grond komen en vervolgens de voorste.
  • Rotoren zijn zowel in lengte als in dwarsrichting in te stellen.
  • Afleggen van 1 of 2 afzonderlijke zwaden is standaard mogelijk.
  • Standaard heffen de FELLA zijaflegharken op de kopakker eerste de voorste en vervolgens de achterste rotor om zo een exact zwad tot aan de kopakker te maken.

 

Onze gerenomeerde partners

Gaspardo  Sigma4 Landinilogo Maschio  Fella