Laatste nieuws

Afgeleverd

23.03.2013

   afgeleverd                &

LOGO-NAGEL 300dpi wit


Landini Noord is een
Dealer van Louis Nagel
www.louisnagel.com

Rex Series

Product Landini Rex

 

 

rex serie 2 rex serie 3 rex serie 4

 

 

 

Landini Rex-Serie

 

Landini biedt u met de Rex-serie de meest uitgebreide specialistische trekker die op dit moment verkrijgbaar is. Een prijswinnende trekker die zich in de praktijk bewezen heeft. Deze serie wordt dan ook vaak gebruikt bij boomkwekerijen, tuinderijen, hoveniersbedrijven en in de groenteteelt. Eigenlijk onder al die omstandigheden dat de werkruimte beperkt is en dat werkzaamheden kunnen variëren van licht tot zwaar.

Minimale afmetingen, maximale prestaties
De Rex-serie wordt gevormd door drie modellen. Kenmerkend voor de serie is dat u – ondanks de geringe afmetingen – kunt rekenen op trekkers die maximaal presteren. Bovendien heeft u de zekerheid van machines waarbij uitsluitend gebruikt gemaakt is van techniek die zich bewezen heeft. De volgende uitvoeringen zijn voor de Nederlandse markt beschikbaar.  

  • Rex-F, voor de smalle boomgaard, met een minimale breedte van 1.319 mm;
  • Rex-GE, voor de lage boomgaard, met een minimale breedte van 1.435 mm;
  • Rex-GT, voor de standaard boomgaard of normale veld toepassingen, met een minimale breedte van 1.479 mm.

Het vermogen om te doseren
Natuurlijk is veel vermogen belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is het, dat u het vermogen precies kunt doseren. De Landini Rex is uitgerust met een Perkins 3-, of 4-cilinder motor met vermogens van 74 pk tot 102 pk. Krachtbronnen die bekend staan om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Bovendien zijn het motoren die trekkracht koppelen aan een laag verbruik. Standaard is de Rex uitgevoerd met een mechanische transmissie met 20 versnellingen vooruit en 20 versnellingen achteruit.

Meer werkplezier met Powershuttle
Voor de Rex-serie is Powershuttle als optie beschikbaar. Met deze voorziening kunt u onder last de omkeerschakeling gebruiken, zonder gebruik te maken van de koppeling. Met deze transmissie heeft u 40 versnellingen vooruit en 40 versnellingen achteruit en zijn snelheden van 300 m/h tot 40 km/h haalbaar.

Verbeterde aftakas inschakeling
Bij de nieuwe Rex-serie is een aantal technische vernieuwingen doorgevoerd. Zo is bijvoorbeeld de aftakas inschakeling verbeterd met als resultaat een soepelere aandrijving en minder slijtage.

Ergonomisch design
Landini en design zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het is een aantrekkelijke trekker om te zien en een aantrekkelijke trekker om mee te werken. De onlangs aangepaste Rex is voorzien van een moderne, comfortabele cabine.  Bedieningsfuncties zijn logisch geplaatst en u heeft maximaal overzicht. De Rex is zowel verkrijgbaar met als zonder cabine.

Kiezen voor zekerheid
De Rex van Landini is een betrouwbare trekker. Een trekker die goed is voor een lange levensduur. En met Louis Nagel als importeur weet u zich ook verzekerd van de allerbeste service en dealerondersteuning.

 

REX 75REX 85
FF
Rear Tyres 14.9R28 14.9R28
Min. Lenght  2RM and 4RM [mm]
4009 4009
Min. Width [mm]
1319 1319
Wheelbase 2RM [mm]
2174 2174
Wheelbase 4RM [mm]
2134 2134
Heigth over cab
 [mm]
2250 2250
Ground Clearance 4RM [mm]
380 380
Height to Steering Wheel [mm]
1450 1450
Weight  2RM [Kg]
2615 2615
Weight 4RM [Kg]
2845 2845

 

All data and illustrations provided in this page are for information purposes only and can be changed without notice.

 

Brochure

Download hier de brochure

 

Onze gerenomeerde partners

Gaspardo  Sigma4 Landinilogo Maschio  Fella